Sijainti Ravintolat

As Oy Helsingin Tsinnia 

Viikinportti 4, Helsinki

Tervetuloa asumaan!

Tämä on taloyhtiöön muuttavan perehdytyspaketti, tervetuloa asumaan. Tavat vaihtelevat hieman, joten tänne on kerätty oleellisimmat tiedot asumiseen. Ilmoitathan tietosi isännöintiin, asut sitten vuokralla tai ostamassasi huoneistossa, jotta asukasrekisterin tiedot pysyvät ajan tasalla ja pääset asuntoosi, jos satut kadottamaan avaimet. Tervetuloa! Tsinnian hallitus

Mitä aktiviteetteja yhtiössä on?

Kaikille avoimet lenkkisaunat taloyhtön saunatilassa naisille maanantaisin ja miehille tiistaisin kello 18.30 - 22.00. Lisäksi naistenkerho kokoontuu useimpina viikkoina olohuonetilassa keskiviikkoisin, seuraa ilmoitustauluja. Siivous- ja ravintolapäivinä on ajoittain ollut yhteistyötä.

Mitä palveluita taloyhtiössä on saatavilla?

D-talon ylimmästä kerroksesta löytyy sauna ja olohuonetila, joka on varattavissa asukkaiden käyttöön nimellistä korvausta vastaan isännöinnin asiakaspalvelusta. A-rapun väestönsuojassa on lisäksi kaikkien asukkaiden ja yhtiön osakkaiden vapaassa käytössä kuntosalilaitteita.

Keneen olen yhteydessä kun on kysyttävää?

Taloyhtiön isännöinnistä ja huollosta vastaa Myyrmäen huolto. Kaikkia juoksevia asioita varten on helpointa olla yhteydessä asiakaspalveluun, puhelin: 09 530 6140, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tiesitkö mitä Tsinnia tarkoittaa?

Tiesitkö, että tsinnia tarkoittaa kukkaa, jota sanotaan myös oppineidenkukaksi. Se on huomiotaherättävän komeakukkainen kesäkukka. Tsinnia on perinteinen ryhmäkasvi, joka on 2000-luvulla noussut uuteen suosioon. Siitä on viime vuosina kehitetty pienikukkaisia, tuuheita lajikkeita, jotka kestävät hyvin sadetta ja tuulta. Lajikevalikoimassa on sekä yksinkertaisia että kerrottukukkaisia lajikkeita. Tsinnia viihtyy muhevamultaisella kasvupaikalla, jossa…

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä