Sijainti Ravintolat

As Oy Helsingin Tsinnia 

Viikinportti 4, Helsinki

Asuinhuoneistojen C35, D48, D49, D50, E62, E63 ja E64 hallintaan kuuluu sen yhteydessä oleva yhtiöjärjestyksen liitekarttaan merkitty asuntopiha, jonka asianmukaisesta ja laadukkaasta hoidosta ja kunnossapidosta ko. huoneiston osakkeenomistaja vastaa kustannuksellaan (Yhtiöjärjestyksen 4§).

Asuntopihan hoitoon saa tarvittaessa apua huoltoyhtiömme sopimuskumppanilta Viherviisikko Oy:ltä http://viherviisikko.fi/ 

Näissä tapauksissa osakkeenomistaja tilaa ja maksaa itse suoraan asuntopihansa hoitoon liittyvät työt.

Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat Viikin Prisman parkkihallissa, kansilla 3 ja 5.

Käyttöoikeus autopaikkaan maksaa 25€/kk. Käyttöoikeutta vastaan saa kulkutunnisteen, jolla pääsee parkkihalliin B-taloa vastapäätä olevasta nosto-ovesta, sekä Prisman sisäänkäynnin vasemmalla puolella olevasta hissistä.

Avaintilauksen voi tehdä ainoastaan osakkeenomistaja tai vuokralainen osakkeenomistajan antamalla valtakirjalla.

Kopio valtakirjasta tulee toimittaa etukäteen isännöitsijätoimistoon ja se tulee esittää avainliikkeen edustajalle avainta noudettaessa.

Lukkoliike ottaa tilaajaan yhteyttä, kun avain on noudettavissa.

Asukkaiden käytettävissä oleva jätehuone sijaitsee B- ja C-talojen välissä. Huolehdithan seinällä olevien ohjeiden mukaisesti jätteet oikeisiin laatikoihin. Kierrätystä varten tilassa on jäteastiat sekajätteelle, paperille, pahville ja kartongille, biojätteelle, muovipakkauksille, lasille ja metallille.

Taloyhtiön kuivaushuone sijaitsee A-rapussa väestönsuojatiloissa, väestönsuojan pääoven jälkeen oikealla.

Kuivaushuonetta voivat käyttää vapaasti taloyhtiön osakkeenomistajat ja vuokralaiset.

Haethan kuivat pyykit pois tilasta heti niiden kuivuttua, jotta tilaa riittää seuraaville pyykkääjille.

A-talossa, yhtiön väestönsuojassa on kaikkien asukkaiden käytettävissä pieni peruskuntosali lihaskunnon ylläpitoon ja kehittämiseen. Huolehdithan painot ja välineet paikoilleen. Ota harjoittelussa myös huomioon, että yläpuolella asutaan, joten vältä painojen kolauttelua.

Taloyhtiössä on kaksi pyörävarastoa. Suurin pyörävarasto on rengasvarastoa vastapäätä Maaherrantietä vastapäätä, toinen pienempi on roskakatosta vastapäätä B- ja C-talojen välissä. Kaikissa näissä tiloissa pyöriä voi säilöä koukuissa seinällä tai lattialla.

D-talon viidennessä kerroksessa sijaitsee taloyhtiön sauna ja olohuonetila. Sauna on melko iso ja sieltä on upeat maisemat Viikin pellon yli. Olohuonetilassa on sohva ja kaksi kuuden hengen ruokapöytää sekä hyllyjä ja jääkaappi. Tilassa on myös kalustettu parveke.

Taloyhtiössä on Elisan huoneistokohtainen laajakaista. Jokaisessa huoneistossa on 10Mbit/s perusnopeus. Tämän perusnopeuden hinta kuuluu jokaisen vastikkeeseen. Jos nopeutta haluaa korottaa, tulee asukkaan olla itse yhteydessä Elisan asiakaspalveluun. Kaapeli-TV tulee myös Elisalta ja siihen voi ostaa lisäkanavapaketteja tarvittaessa Elisa Kanavakortilla.

Ulkoiluvälinevarastot

Suksille, pulkille, lastenvaunuille yms. on omat rappukohtaiset säilytystilansa, suksille löytyy myös telineet seiniltä.

Pyörävarastot

Pyörävarastoista on kerrottu polkupyörät -kappaleessa.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä