Sijainti Ravintolat

As Oy Helsingin Tsinnia 

Viikinportti 4, Helsinki

Artikkelit marraskuu 2015

Tiesitkö, että tsinnia tarkoittaa kukkaa, jota sanotaan myös oppineidenkukaksi. Se on huomiotaherättävän komeakukkainen kesäkukka.

Tsinnia on perinteinen ryhmäkasvi, joka on 2000-luvulla noussut uuteen suosioon. Siitä on viime vuosina kehitetty pienikukkaisia, tuuheita lajikkeita, jotka kestävät hyvin sadetta ja tuulta. Lajikevalikoimassa on sekä yksinkertaisia että kerrottukukkaisia lajikkeita. Tsinnia viihtyy muhevamultaisella kasvupaikalla, jossa se kukkii koko kesän. Vaaleista lajikkeista voi joskus ulkonäkösyistä joutua poistamaan kuolleita kukkia, mutta muuten tsinnia selviää hyvin vähällä hoidolla. Tsinnia on myös hyvä leikkokukka.

Korkeus: 30 - 80 cm.

Väri: Kukat: Punaisen, oranssin, keltaisen ja violetin eri sävyt, valkoinen.

Kasvupaikka: Aurinkoinen.

Yhtiön olohuoneessa on iso taulu tästä oppineidenkukasta.

Tsinnia löytyy myös avaruudesta.

Asunto Oy Helsingin Tsinnian osakkaat kutsutaan ylimääräiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina, 10. päivänä joulukuuta 2015 alkaen klo 17.30. Kokouspaikkana on Infokeskus Korona, kokoushuone 511, Viikinkaari 11, 00790 Helsinki.

Kokousväelle tarjolla kahvia ja kahvileipää.

Kokouksen aluksi pidetään infotilaisuus yhtenäiseen kaksoislämmitysjärjestelmään siirtymisestä. Kokoukseen on kutsuttu NCC:n edustaja esittelemään kaksoislämmitysjärjestelmän tilannetta.

Kokouksessa päätetään yhtiöjärjestyksen mukaisesti erillisen lämmitysvastikkeen perinnän lopettamisesta, kaukolämmöstä aiheutuneet kustannukset peritään osana hoitovastiketta. Päätetään uuden hoitovastikkeen määrästä.

Postin lakon vuoksi kokouskutsujen perille meno on varmistettu jakamalla kirjalliset kokouskutsut Viikinportti 4 -osoitteessa asuville osakkaille suoraan huoneistoihin. Muissa osoitteissa asuvat osakkaat on tavoitettu puhelimitse ja heille kokouskutsut on lähetetty heidän antamiin sähköpostiosoitteisiin.

Kokouskutsu ja työjärjestys tästä (salasana on sama kuin yhtiön ovikoodi)

Hallitus

 

 

Kuntosali

Yhtiön väestönsuojatilaan on toteutettu kuntosali, joka on vapaasti asukkaiden ja osakkaiden käytössä.

Pihaportti

B- ja C-talojen välisen pihasisäänkäynnin yhteyteen on toteutettu pihaportti asukkaiden esittämien toiveiden pohjalta.

Taloyhtiön laajakaista

Taloyhtiölle on hankittu yhteinen laajakaistaliittymä, jonka kustannukset peritään yhtiövastikkeessa.

Viljelylaatikot

B- ja C-talojen väliselle piha-alueelle on lisätty kaksi viljelylaatikkoa asukkaiden käyttöön.

NCC on vihdoin saanut ns. ensimmäisen vaiheen yhtenäisestä kaksoislämmitysjärjestelmästä tehtyä: A, B, C ja E taloissa on kytketty ilmalämmittimet ja asennettu niihin liittyvät säätimet. Säätimet löytyvät yleensä huoneiden oven vierestä. NCC vaihtoi myös kaikkiin pattereihin paremmin toimivat venttiilit, jotka soveltuvat erityisesti matalampiin veden virtausmääriin.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä